divendres, 23 de novembre del 2012

FLASH


El Flash és un nom compartit per diversos superherois de ficció de còmic de l'univers de DC Comics. Creat per l'escriptor Gardner Fox i Harry Lampert artista, el primer original de Flash aparèixer en Flash Comics # 1 (gener de 1940). [1]
Anomenat el Speedster del escarlata, totes les encarnacions del flaix posseir "super-velocitat", el que inclou la capacitat de córrer i moure molt ràpid, reflexos sobrehumans i utilitzar aparentment violar certes lleis de la física. Fins ara, quatre personatges diferents-cada un dels quals d'alguna manera es va guanyar el poder de la "super-velocitat", han assumit la identitat de Flash: Jay Garrick (1940-present), Barry Allen (1956-1985, 2008-present), Wally west (1986-2006, 2007-present) i Bart Allen (2006-2007, 2009-present). Abans de l'ascensió Wally i Bart en el mantell de la Flash, ambdós eren protegits flaix al flash Kid mateix nom.
La segona encarnació de la Flash, Barry Allen, generalment es considera el primer heroi de l'Edat de Plata dels còmics de superherois i l'ha mantingut com un dels més populars de DC des de llavors. Cada versió del Flash ha estat un membre clau d'almenys un dels equips principals de DC: la Societat de la Justícia d'Amèrica, la Lliga de la Justícia, i els Teen Titans. Wally West recentment s'ha unit al Lliga de la Justícia, i Barry Allen acaba de tornar a la vida a les pàgines de Crisi Final.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada