divendres, 23 de novembre del 2012

HULK


Hulk és un personatge de ficció, un superheroi que apareix en els còmics publicats per Marvel Comics. Creat per Stan Lee i Jack Kirby, el personatge va aparèixer per primera vegada en The Incredible Hulk # 1 (maig de 1963). Ell és un gegant, verd, monstre irradiat, mutat humanoide amb una força increïble i una incapacitat per controlar la seva ira. El Hulk de vegades es caracteritza com hiper-agressiva i brutal, mentre que altres vegades tan brillants astúcia, i intrigant. Ell és sovint retratat com un antiheroi. Hulk es presenta com l'alter ego emocional i impulsiu del físic retirat i reservat Dr Robert Bruce Banner. Banner 1 transforma en Hulk poc després que s'exposa accidentalment a l'explosió d'una detonació de prova d'una bomba gamma que ell va inventar. Posteriorment, Banner involuntàriament es transformarà en Hulk cada vegada que es posa molt enfadat o si la seva vida està en perill, el que porta a complicacions extremes en la vida de Banner. Lee va dir que la creació de Hulk va ser inspirat per una combinació del Dr Jekyll i Mr Hyde i Frankenstein. [1]
Encara que la coloració de Hulk ha variat al llarg de la història de la publicació del personatge, l'ombra més consistent és verd. A mesura que el Hulk, Banner és capaç de realitzar gestes importants de la força, la magnitud de les quals augmenten en proporció directa a la ira del personatge. Com el mateix personatge diu, "Hulk rossa aconsegueix, el Hulk més fort pot ser!" Les emocions fortes com la ira, el terror i el dolor són també disparadors per forçar la transformació de Banner a Hulk. Quan era nen, el pare de Bàner Bàner Brian sovint es va enfadar i físicament abusat de la seva mare, creant el complex psicològic de la por, la ira i la por al càstig, la destrucció que pot causar que subjau en el caràcter. Un argument comú és la recerca tant de Banner i Hulk per les forces armades dels Estats Units, a causa de tota la destrucció que ell causa. Ell té dues consignes fonamentals: "Hulk és més fort que hi ha!" i la més coneguda, "Hulk Smash!", que ha fundat la base per a una sèrie de mems cultura pop.
Hulk ha estat representada en diversos altres mitjans de comunicació, sobretot per Bill Bixby com el Dr David Banner i Lou Ferrigno com Hulk en la sèrie de televisió d'acció real i cinc pel · lícules fetes per a la televisió, i per Eric Bana, Edward Norton i més tard Mark Ruffalo en les adaptacions cinematogràfiques més recents de Marvel. Altres representacions inclouen diverses sèries d'animació, a través de l'ús de CGI en Hulk (2003) i The Incredible Hulk (2008), i diversos jocs de vídeo. La representació CGI més recent és el de la pel · lícula 2012 Els Venjadors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada