dimecres, 12 de desembre del 2012

COLÓS


Encara allunyada del món, la família de Piotr romania prop del seu cor i sempre present en els seus pensaments. Malgrat els seus millors esforços per  dona només coneguda com Miss Locke va raptar diversos éssers estimats dels X-Men per forçar l'equip a rescatar al seu cap, l'excèntric assassí anomenat Arcade, que havia estat capturat per un robot del Dr Doom. Entre els seus ostatges hi havia la germana menor de Piotr, Illyana.2 Els X-Men van alliberar als seus amics i parents, i Illyana romandre amb el seu germà a la mansió de Xavier a Westchester.
Després d'una de les aventures extradimensionales l'equip, Illyana va estar captiva durant diversos anys en el regne demoníac conegut com Limbo, governat pel dimoni Belasco. Durant aquest lapse, tot just uns moments van passar a la Terra. Com a conseqüència de la seva captivitat, Illyana va madurar en la bruixa adolescent anomenada Magik. Peter coneix poc després a la jove Kitty Pryde, que des d'abans d'unir-se als X-Men, va sentir una forta atracció cap al. Tots dos van protagonitzar un tendre romanç durant algun temps. 

Colós gairebé mor en una batalla contra la Germandat de mutants diabòlics, quan va ser ruixat amb nitrogen líquid per Pyro, però va ser salvat per una combinació de poders de la seva companya x-man Rogue i el Morlock SanadorDurant les anomenades Guerres Secretes, Colós es va enamorar de la remeiera extraterrestre Zsaji, i es va adonar dels seus sentiments per Kitty no eren del tot genuïns, posant fi a la seva relación.5 Més tard, Peter va conèixer a una jove anomenada Nereel a la Terra Salvatge. Després d'un romanç fugaç amb ella, la dona va donar a llum a un fill anomenat Peter. Durant molt temps el va ignorar que havia estat pare.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada