dissabte, 1 de desembre del 2012

LLOBATÓ

Nascut James Howlett i comunament conegut com Logan, Llobató és un mutant que té aguts sentits animals, millora de les capacitats físiques, tres arpes d'os retràctils a cada mà i un factor de curació que li permet recuperar-se de gairebé qualsevol ferida, malaltia o toxina, a un ritme accelerat. El factor de curació també retarda el seu procés d'envelliment, el que li va permetre viure més enllà d'un període de vida normal humana. El seu factor curatiu potent programa permetre als X supersoldats armes per unir el metall d'adamantium indestructible aliatge gairebé al seu esquelet i arpes sense matar-lo. Ell és sovint representat com un membre dels X-Men, Alpha Flight, o més tard els Venjadors.

El personatge va aparèixer per primera vegada en l'últim panell de The Incredible Hulk # 180 (la seva aparença és complet en l'edició # 181, novembre de 1974) i va ser creat per l'escriptor Len Wein i Marvel director d'art John Romita Sr, qui va dissenyar el personatge, i es va elaborar per primera vegada per a la seva publicació per Herb Trimpe. Llobató més tard es va unir als X-Men "Tot, Tot Different" roster en Giant-Size X-Men # 1 (maig de 1975). X-Men escriptor Chris Claremont va exercir un paper important en el desenvolupament posterior del personatge, [2], juntament amb John artista / escriptor Byrne, que ha insistit fer el personatge més vell que els altres X-Men. Artista Frank Miller va col · laborar amb Claremont i va ajudar a revisar el caràcter amb una sèrie de quatre parts d'aquest nom limitat de setembre a desembre de 1982, en la qual Lobezno eslògan: "Jo sóc el millor que hi ha en el que faig, però el que faig millor" no és molt agradable ", va debutar.

Llobató era típic dels molts difícils, anti-autoritat, els antiherois que van sorgir en la cultura popular nord-americana després de la Guerra del Vietnam, la seva disposició a utilitzar la força letal i el seu caràcter malenconiós es va convertir en estàndard per les característiques del còmic antiherois a finals de la dècada de 1980. Com a resultat, el personatge es va convertir en el clar favorit per als amants de la cada vegada més popular franquícia X-Men.  Llobató ha estat presentat en el seu còmic en solitari des de 1988 i ha estat un personatge central en la majoria de les X -Homes adaptacions, en particular la sèrie animada de televisió, jocs de vídeo, i l'acció en viu de la 20th Century Fox X-Men sèrie de la pel · lícula, en la qual és interpretat per Hugh Jackman.  Al maig de 2008, Llobató es va classificar # 1 d'Assistent Top revista 200 personatges de còmic de tots els temps i es va situar com el quart millor personatge de còmic de la revista Empire el juliol de 2008. En la seva llista dels 100 millors personatges de ficció, Fandomania.com classificats en Llobató # 21 . Al maig de 2011, Llobató es va classificar quart en el Top 100 de IGN herois del còmic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada