divendres, 23 de novembre del 2012

CAPITÀ AMÈRICA


Capità Amèrica és un personatge de ficció, un superheroi que apareix en els còmics publicats per Marvel Comics. El personatge va aparèixer per primera vegada en Captain America Comics # 1 (encobriment de març de 1941), predecessor de Marvel Comics, 1940, Timely Comics, [1] i va ser creat per Joe Simon i Jack Kirby. A partir del 2007, un estimat de 210 milions de còpies de "Capità Amèrica" ​​llibres d'historietes s'han venut a 75 països. [2] Durant gairebé tota la història de la publicació del personatge, el Capità Amèrica ha estat l'alter ego de Steve Rogers, un jove fràgil que s'ha millorat per al pic de la perfecció humana per un sèrum experimental per tal d'ajudar els esforços dels Estats Units la guerra. Capità Amèrica porta un vestit que porta un motiu de bandera nord-americana, i està armat amb un escut indestructible que pot ser llançada com una arma. [3]
Una creació intencionalment patriòtic que va ser representat sovint la lluita contra les potències de l'Eix de la Segona Guerra Mundial, el Capità Amèrica era el caràcter de Timely Comics 'més popular durant el període de guerra. Quan va acabar la guerra, la popularitat del personatge es va esvair i va desaparèixer en la dècada de 1950, a part d'un renaixement funest el 1953. Capità Amèrica va ser presentada de nou per Marvel Comics durant l'Edat de Plata dels còmics quan va ser reviscut de l'animació suspesa per l'equip de superherois Els Venjadors a The Avengers # 4 (març de 1964). Des de llavors, el Capità Amèrica ha conduït sovint l'equip, així com la protagonista de la seva pròpia sèrie.
Steve Rogers va ser assassinat suposadament al Capità Amèrica vol. 5, n º 25 (març de 2007), tot i que es va revelar més tard d'estar viu. El còmic de la sèrie del Capità Amèrica va continuar sent publicat, [4] amb l'ex company de Rogers, James "Bucky" Barnes, després d'haver assumit el mantell, i mantenir-lo a la insistència de Rogers, que al seu retorn va començar a operar com una agent d'intel · ligència en el títol Secret Avengers, i en la sèrie limitada Rogers Steve: Super Soldier, abans de reprendre la identitat després de la mort de Bucky va ser un muntatge.
Capità Amèrica va ser el primer personatge de Marvel Comics adaptat a un altre mitjà amb el llançament de la pel · lícula d'Amèrica 1944 serial capità. Des de llavors, el personatge ha aparegut en diverses pel · lícules i sèries de televisió, incloent representació Chris Evans en Captain America: The First Avenger, publicat el 22 de juliol de 2011, i Els Venjadors, publicat el 4 de maig de 2012. Capità Amèrica es va classificar sisè en IGN Top 100 Herois del còmic el 2011.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada