dissabte, 24 de novembre del 2012

THOR


La saga de Thor va començar a la revista Journey en Misteri en forma de relats de tretze pàgines. A La primera de AQUESTES historietes, Corresponent al número 83 de la revista (agost de 1962), si relatava Com El Dr Don Blake, sense Nord-americana coix de Vacances a Noruega, trobava en Remota Una cova sense bastó màgic Que en copejar, els convertia en el déu Thor i seu martell, just a Temps paràgraf aturar Una invasió dels homes de pedra de Saturn. A El Nombre Següent, Els Autors Presenten la Rutina diària del Protagonista La seva consulta Mèdica i seu Amor Per La ocult infermera Jane Foster, translándolos DESPRÉS al'imaginari País llatinoamericà de Sant Diable, on són els cantants, FENT ÚS dels Poders de Thor, aixafa la facció comunista pretenia Que Prendre el poder. Seguiran DESPRÉS enfrontaments amb Loki, Que Després escapar de Sa Presó arbòria ha aconseguit trobar a la Terra (núm. 85) i Zarrko, l'Home del Matí, amb invocació a Odín inclosa paràgraf Poder Viatjar al futur SI Captura (núm. 86). Allibera un DESPRÉS UNS Científics nord-americans Segrestats Pels soviètics (núm. 87) i Torna a verselas amb Loki (núm. 88), a més de Amb Nacions Unides Grup de gàngsters (núm. 89).
El número 90, dibuixat per Al Hartley, una presentació Thor detenint Una altra invasió extraterrestre (la dels xartanos, capaços d'imitar una QUALSEVOL). Els Següents Nombres, l'artista Joe Sinnott mostren les maniobres de Loki, dotant de Poders de telequinesis i teletransportació l'endeví Sandu (nombre 91) i imantando el martell de Thor paràgraf atreure a Asgard (núm. 92), a més de presentar Per Primera Vegada el Cinturó de Poder.
Jack Kirby Torna al número 93, encarregant-se de narrar l'Atac de l'home radioactiu de la Xina comunista un carrer Nova York; Però the following Números continuaran sent dibuixats Per Joe Sinnott: Thor i Loki Ataquen la raça humana (núm. 94), després d'haver estat alterada la personalitat del Primer causa de l'ONU cop al seu cervell; Els Duplicats malignes (nombre 95) creats Per El professor Zaxton, i Desafia la màgia del .. Boig Merlí! (N º 96).
En el número 97, dibuixat Una altra Vegada Per Kirby, si incorporen Com un afegit els "Relats d'Asgard", Que duraran fins al número 126. En la Història principal (Lluita contra l'Home de lava), si presentacions El Combat de Thor contra this monstre subterrani, Però les tintes Tornen a carregar Sobre el Conflicte amorós de Don Blake, incapaç de declarar-se un paràgraf Jane no incomplir la prohibició de Odín de casar-se amb una mortal.
Els Següents Nombres, dibuixats per Don Heck, veuran la arribada de dos nous sols dolents (Cobra i Mister Hyde) i, de Nou amb Kirby, El Retorn de Zarrko.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada