dissabte, 24 de novembre del 2012

SILVER SURFER


Silver Surfer era originalment Norrin Radd, un jove astrònom del planeta Zenn-la, planeta pròsper on s'inculcava el pacifisme. Ell va acceptar servir Galactus, el devorador de planetes, per evitar que aquest s'alimentés del seu planeta i així mateix poder conduir a Galactus a planetes on no hi hagués vides perquè pogués devorar-los. Galactus li va concedir poders còsmics, un aspecte platejat i una taula de surf com a vehicle (una aparença que Radd somiava des de petit). Silver Surfer va vagar per l'univers buscant planetes deshabitats però amb suficient energia com per alimentar Galactus, la qual cosa li va resultar extremadament difícil, per la qual cosa va començar a oferir planetes amb vida poc desenvolupada, però tenia remordiments per això. Galactus el va manipular telepàticament perquè no tingués aquests remordiments i Silver Surfer va començar a oferir-li tota classe de planetes. Entre aquests, va trobar la Terra.
Un cop a la Terra, Silver Surfer va recordar quin era el seu objectiu i es va adonar que havia estat utilitzat per Galactus com un titella sense voluntat, gràcies a la conversa que va mantenir amb Alicia Masters. Més tard, Galactus, enfurismat perquè Silver Surfer ho va trair protegint la terra (perquè Els Quatre Fantàstics ho van convèncer que no li lliurés el planeta a Galactus), el va condemnar a quedar-se a la Terra per sempre. Silver Surfer va intentar trencar la barrera de Galactus en va. Durant el temps en què Silver Surfer va durar a la Terra va aprendre a estimar la vida en totes les seves formes. Més endavant Silver Surfer va arribar a sortir de la Terra amb l'ajuda dels Quatre Fantàstics només per saber que Galactus, cobrant venjança per haver traït, havia destruït el seu planeta. Portant una pesada càrrega en el seu cor, des de llavors vaga lliurement com el protector de l'univers. De nou volant pels confins de l'espai va conèixer a Nova, la nova herald de Galactus amb qui va iniciar una relació sentimental. Més tard, quan els Primigenis de l'Univers es van aliar contra Galactus, Silver Surfer va rebre l'ajuda de Mantis, la Maddona Celestial, junts es van enfrontar al complot dels Primigenis que els va portar a apoderar-se de les Gemmes de l'Infinit.
Quan Thanos va ressuscitar es va convertir en un perillós oponent per Silver Surfer, fins que va aconseguir reunir les sis Gemas de l'Infinit i proclamar amo de l'univers durant la crisi coneguda com el Guantelete de l'Infinit. Silver Surfer va veure com els seus poders eren insuficients per combatre el Tità Boig i va ser gràcies a la reaparició d'Adam Warlock que Thanos va poder ser derrotat. Més tard, en descobrir que el nou herald de Galactus era el dement Morg, Silver Surfer s'aliaria amb la resta dels antics heralds per fer-li front. Morg va ser derrotat, no sense que abans aconseguís matar Nova amb la seva destral. Poc després va descobrir l'existència d'un poderós ser anomenat Tirà. Silver Surfer es va aliar amb Ganímedes, Llegat i Sota de Cors per fer-li front. En la sèrie Planet Hulk es veu que en passar el portal que ho porta al Planeta Sakaar, debilitat pel portal li van posar un disc d'obediència i que suprimeix els seus poders còsmics per lluitar contra Hulk i als Warbound. En la batalla Silver Surfer anava acabant un per un als Warbound fins que Hiroim va atacar Silver Surfer qui va bloquejar el seu atac amb facilitat però només va ser una distracció perquè baixés la guàrdia i Hulk aprofités aquest moment de descuit de Silver Surfer i atacar. Aquesta no va ser l'única ocasió en què van barallar ja que en la sèrie de Hulk va haver diversos enfrontaments sortint generalment victoriós Silver Surfer que en una ocasió va aconseguir absorbir de Hulk tota la seva radiació gamma i utilitzar-la per tornar-se més poderós i així intentar travessar la Barrera que Galactus havia col · locat al voltant del planeta terra, la qual cosa va aconseguir per breus segons ja que en veure com queia agonitzant Bruce Banner sense la seva habilitat per tornar-Hulk, Silver Surfer no va tenir més remei que tornar i salvar retornant-li la radiació gamma que li havia pres.
[Edita]

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada